Zöldhulladék szállítás Budapesten és környékén

Zöldhulladék szállítás Budapest
A zöldhulladék szállítás konténeres megoldással Budapesten és Pest megyében. Ez a megoldás hatékony, szakszerű módja ingatlana kerti hulladékoktól való mentesítésének. Ha kertet művel, előbb-utóbb tetemes mennyiségű növényi hulladékkal találja magát szembe. Mindaz a szerves anyag, ami a természeti területek gondozási, karbantartási munkáiból származik, elszállítható hulladéktartályainkkal.

Hogyan történik a zöldhulladék újrahasznosítása?

Amikor a kerti hulladék megérkezik a telephelyünkre, minden nem komposztálható anyagot eltávolítunk belőle. A maradékot a komposztálást végző partnerünkhöz szállítjuk.

Hogyan történik a zöldhulladék aprítása házilag?

A legtöbb kertben a fás szárú növények metszéséből származó hulladék, például gallyak és ágak keletkeznek. Nehéz ezeket a környezetet és a szomszédokat kímélő módon ártalmatlanítani. Az égetéstől eltérően az aprítás az ideális megoldás, ami hasznos szerves anyagot eredményez.

Hogyan keletkezik a biológiailag lebomló hulladék?

A mezőgazdasági, tereprendezési vagy kertészeti, erdészeti munkák során jön létre. Általában növényi maradvényokból, levelekből, gallyakból, apró ágakból, bokrokból és fűből áll.

A kerti hulladék égetése otthon környezetbarát?

Az égetéssel Ön is hozzájárul a levegő szennyezéséhez és negatív hatással lehet a légzési vagy szívbetegségben szenvedők egészségére. Rengeteg más mód is van arra, hogy a zöldhulladékot elégetés helyett megsemmisíte, például: komposztálhatja, vagy elszállíttathatja velünk.

Kerti hulladék eltávolítás:

Professzionális felszereléssel rendelkezünk, melynek köszönhetően a konténer felemelése és a ki-, valamint a visszaszállítás egyszerű és gyors. Lehetővé tettük a kerti hulladék ökológiai felhasználását, mivel komposzt készül belőle.

Zöldhulladék elszállítás konténer:
Az erre a célra szánt konténerek sokkal kényelmesebb lehetőséget jelentenek, mint a nagy zsákok, amelyeket folyamatosan fogni kell ahhoz, hogy szemetet dobjunk beléjük. A hulladéktartály viszont fixen egy adott helyen található, így nagyon kényelmes a hulladék kidobása. Garantáljuk, hogy a rendelésnek megfelelően időben kiszállításra kerülnek. Igény esetén a megrendelést akár aznap is teljesíteni tudjuk. Hosszú távú bérlést is kínálunk (legfeljebb 7 napra), így nem kell kapkodnia a rakodással.
 
zöldhulladék konténer előnye
 
Zsákos kerti hulladék gyűjtés:
zsákos zöldhulladék
A második lehetőség a nagy zsákok vásárlása, ezek hasznosak lehetnek kisebb kerti munkákhoz - például avar gyűjtéshez -, amelyekben összességében körülbelül 1-2 m3 kerti hulladék kerülhet. Hátrányuk, hogy könnyen tönkremennek és a hulladéklerakóba való eljuttatásuk is a hulladék tulajdonosának feladata, továbbá a többszöri oda-vissza út költsége is őt terheli. Ha mégis ezt a megoldást választja, a kerti hulladék átvétel Dunaharaszi Nikolov u. 8. szám alatt, a fővárosban vasárnap kivételével minden nap megoldott!
Forduljon hozzánk kerti hulladék elhelyezési igényével!
Gyakran ismételt kérdések
 • Milyen előnyei vannak a zöld komposztnak?

  1. Javítja a növények növekedését és egészségét.
  2. Stabil szerves formában biztosítja a növényi tápanyagokat.
  3. Növeli a növény gyökereinek mélységét.
  4. Javítja a talaj fizikai, biológiai és kémiai tulajdonságait.
  5. Csökkenti az eróziót.
  6. Javítja a talaj vízháztartását.

 • Mennyi idő alatt készül el a komposzt?

  A lebomlás két héttől két évig tart, a felhasznált anyagoktól, a láda méretétől és a forgatás gyakoriságától függően. Az érett komposzt akkor kész, ha kihűlt, gazdag barna színűvé vált, és apró, talajszerű részecskékre bomlik.

 • Miért távolítsuk el a zöldhulladékot?

  Számos oka lehet ennek! Csúnyának, és ápolatlannak tűnhet az udvara. Vonzhatja a kártevőket, például rágcsálókat és rovarokat, amelyek kárt tehetnek az ingatlanban és betegségeket terjeszthetnek. A zöldhulladék sok helyet foglalhat el az udvaron, ami azt jelenti, hogy kevesebb hely van projekteknek, kerteknek vagy gyerekeknek, ahol játszhatnak. Potenciálisan tűzveszélyes lehet a meleg és száraz hónapokban.

 • Hogyan történik a zöldhulladék komposztálása?

  A zöldhulladék komposztálása egy természetes folyamat, amely során a szerves anyagok lebomnak, és humuszt hoznak létre. A humusz egy értékes talajkondicionáló, amely javítja a talaj minőségét, és tápanyagokkal látja el a növényeket.
  Lépései:
  1. Gyűjtsük össze a zöldhulladékot.
  2. Aprítsuk fel, mert a kisebb darabok gyorsabban lebomlanak.
  3. Tegyük komposztáló edénybe.
  4. Addig öntözzük a komposztot, amíg nedves nem lesz.
  5. Forgassuk át rendszeresen, hogy biztosítsuk a levegő áramlását.
  A zöldhulladék komposztálása általában 6-8 hónapig tart. A kész komposzt barna színű, és finom szemcséket tartalmaz.

Konténersitt Centrum Kft.
1172 Budapest, Vidor utca 7.
ADÓSZÁM: 25840236-2-42

Hétfő - Péntek: 7.00 - 17.00-ig
Szombat: 7.00 - 15.00-ig
Vasárnap: zárva