Konténer rendelés a legjobb megoldás.

Konténer rendelés a legjobb megoldás az Ön kezében
A konténer rendelés az egyik legjobb megoldás a különféle hulladékok begyűjtésére és ártalmatlanítására, egészen a mai napig. Maguk a hulladéktartályok különböző típusú anyagok tárolására és gyűjtésére szolgálnak. Lehetővé teszik a rendelkezésre álló terek optimalis kihasználását. Könnyen szállíthatók, le-, és felpakolhatók, köszönhetően a speciális járműveknek.

Mit jelent a konténer bérlés?

A bérelhető hulladék konténer egy speciális fémtartály, amelyet a megadott címre szállítunk. Ebben elhelyezheti felesleges anyagait, míg a projektet be nem fejezi. Megadott időpontban a hulladékgűjtőt elhozzuk.

Mi a konténer kölcsönzés?

A konténer kölcsönzés egy olyan szolgáltatás, amely lakossági és kereskedelmi projektekhez egyaránt alkalmas ideiglenes hulladéktárolókat biztosít.

Hogy történik a hulladékgyűjtő tartály bérlése?

A bérelés egyszerűbb nem is lehetne. Egyszerűen adja le rendelését online vagy telefonon. Ezután ütemezzük a kiszállítást, amikor az Ön számára a legmegfelelőbb. A gyűjtőkonténert a megadott helyre visszük. Ha végzett, sofőrünk mihamarabb elhozza Öntől.

Mennyi ideig maradhat egy konténer?

A kisebb, például 4m3 űrtartalmú maximum  3-4 napig, a 8 m3-es akár 10 napig is.

Hova rendelhető konténer?

Lakossági vagy céges megrendelésének leadása előtt, kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy az adott település ellátási területünkön belül helyezkedik el!

Hogy készüljön a hulladéktartály ki-, és elszállítására?

1.

Szabad hozzáférés

Ügyeljen arra, hogy a tervezett hulladékgyűjtő helye szabadon megközelíthető legyen. Semmi ne akadályozza a szállító járművet a terület megközelítésében, a manőveretésben.

 

 

Engedélyeztetés

Az önkormányzatok többségénél „területfoglalási engedélyt” kell igényelni, ha a hulladákgyűjtőt közútra vagy más közterületre szándékozik elhelyezni. Kérjük, a dokumentumot - ha szükséges - még a megrendelése előtt szerezze be!

2.
 

 
3.

Ellenőrzés

Rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy a konténerek, megfelelően vannak-e töltve és nem tartalmaznak-e tiltott anyagokat. Az utóbbi esetben többletköltséget számítunk fel!

Gyakran ismételt kérdések
 • Ott kell lennem a szállítókonténer érkezésekor?

  Igen, egyrészt mert Ön mutatja meg a konténer pontos helyét. Másrészt a konténeres hulladékszállítás díját ilyenkor kell fizetni!

 • Kérhetek konkrét szállítási időpontot?

  A konténer rendelésekor ügyfeleinknek egy 2 órás időintervallumot adunk, amin belül kiszállítás meg fog történni. Diszpécserünk az autó indulásakor telefonál Önnek és pontosítja az érkezés időpontját.

 • Mekkora helyet foglal a gyűjtőkonténer?

  Egy autónyi hely! De kérem vegye figyelembe, hogy a teherautó maga mögé rakja a konténert! Figyeljen arra is, hogy a teherautó gémje közelében ne legyen belógó vezeték!

 • Milyen nehéz a gyűjtőkonténert szállító gépjármű?

  A gépjármű összsúlya 18 tonna! Ezért fontos, hogy a hulladéktartály pontos helyéhez vezető út legyen megfelelő teherbírású! Egy 2 cm-es beton BIZTOSAN összetörik ekkora terhelés alatt!

 • Ott kell lennem a szállítókonténer elszállításánál?

  Amennyiben a konténerhez való hozzáférést nem zavarja semmi, akkor nem!

 • Mikor kell a konténer árát előreutalni?

  Kizárólag akkor, ha nem lehetséges a készpénzes vagy a bankkártyás fizetés! Szerződéses partnereink utólagos átutalással is fizethetnek!

 • Mi történik, ha TILTOTT ANYAGOT találunk a konténerben?

  Ha az ellenőrzéskor tiltott anyagra bukkanunk, a konténert NEM SZÁLLÍTJUK EL!!!

 • Mi történik, ha a konténer nem előírás szerint van megpakolva?

  Ha konténerben a töltési szint fölött is van hulladék, NEM SZÁLLÍTJUK EL!!!

 • Mi a konténer csere?

  Amennyiben az elsőként rendelt hulladékgyűjtő megtelt, de van még elszállítandó szemét, Ön rendelhet még egy újat is. Az új tartály kiszállítását végző teherautó visszi el a már megteltet. Erre a fővárosban és az agglomerációban is lehetőség van.

 • Hétvégén is van konténer házházszállítás?

  Igen, szombaton 15.00 óráig! Nagyon hasznos, ha a munkát szeretne végezni hétvégén, de nem akarja, hogy túl sokáig konténer legyen a telkén. Plusz díjat NEM SZÁMÍTUNK FEL ezért a különleges szolgáltatásért.

 • Mennyi a hulladék konténer rendelési idő?

  A rendelési idő általában 1-2 óra, de legfeljebb 1 nap!

Konténersitt Centrum Kft.
1172 Budapest, Vidor utca 7.
ADÓSZÁM: 25840236-2-42

Hétfő - Péntek: 7.00 - 17.00-ig
Szombat: 7.00 - 15.00-ig
Vasárnap: zárva