Hulladék konténer a hulladékgyűjtés szuperhőse

hulladék konténer
A hulladék konténer gyakori alkalmazása és tárolókapacitási sokszínűsége miatt a hulladékgyűjtés szuperhőse. Ezek a különböző méretű fémkonténerek, amelyek teherautókkal szállíthatók és pl. építkezések közvetlen közelében elhelyezhetők, alkalmasak különféle hulladékok lerakására és ártalmatlanítására. A maximális töltési szint elérése után a hulladékgyüjtőt kicserélhetik egy üresre, és ezzel megkezdődhet a szállítási művelet, melyet a területet mélyen ismerő környezetvédelmi szereplők biztosítanak, szavatolva a szolgáltatás biztonságát és hatékonyságát.

Mi a jelentősége a hulladék konténernek

Az egyik legfontosabb ok, amiért a hulladékgyűjtő konténerek először megjelentek, az volt, hogy megakadályozzák a betegségek terjedését, amelyek a szemétkupacok helyéről származnak. A hulladéktárolók elrejtik a szemetet és a bennük lévő szagok nagy részét, miközben barátságos megjelenést kölcsönöznek a környezetnek.

Milyen hatással van a környezetre a hulladék?

A hulladék globális probléma, mert számos módon szennyezi a környezetet, a talajt, a levegőt, az élőlényeket. Szinte minden, ami körülvesz bennünket, végül hulladékká válik, amelyet komoly erőfeszítések árán kell megsemmisíteni. Fogyasztási szokásaink megváltoztatásával jelentős előrehaladás érhető el a hulladékképződés csökkentésében.

típusok:

Cégek, önkormányzatok, magánszemélyek, szervezetek, intézmények számára  széles választékot kínálunk ezekből a nyitott hulladékgyűjtőkből, amelyekbe szinte bármilyen nem veszélyes, szilárd hulladékfajta elhelyezhető és elszállítható.

Méretek:

Professzionális felszereléssel rendelkezünk, melynek köszönhetően a hulladéktartály felemelése és a ki-, valamint a visszaszállítás egyszerű és gyors. Lehetővé tettük a kerti hulladék ökológiai felhasználását, mivel komposzt készül belőle.

4 m3
Sokféle helyzetben használhatja: kerítések és kertek, virágágyások felújításától az épületbontási munkákig. Egyágyas szoba, kis fürdőszoba, konyha átalakításakor célszerű 4 m3-es hulladéktárolót bérelni. A hulladékgyűjtőt ne  töltse túl, ezért ha olyan tárgyakat akar kidobni, mint a fürdőkád vagy a zuhanykabin, akkor érdemes egy 6 m3-es tartályt választani. Mindkét hulladéktároló 1 parkolóhelyre fér, de a tartály elhelyezéséhez kérjük, hagyjon szabadon 2 parkolóhelyet.
 
4 m3 hulladék konténer
 
5 m3
5 m3 hulladék konténer
Egy 5 m3-es tartály jelentős tárolási kapacitást kínál a hulladékkezelés terén. Általánosságban elmondható, hogy egy ekkora hulladékgyűjtő 3-4 tonna teherbírású. Kiváló választás a közepes mennyiségű használt anyag hatékony kezelésére. Garázs takarításhoz ajánljuk. Optimális megoldás közepes méretű kertekben keletkező zöldhulladék gyűjtéséhez, elszállításához. Amennyiben egy bontásra ítélt járda területe nem haladja a 30 m2, az is elfér benne.
6 m3
Mindenféle közepes méretű munkához, felújításhoz költözéshez nagyon jól jön egy 6 köbméteres hulladákgyűjtő. Nem kell oda-vissza autózni a települése hulladékudvar és otthona között. így értékes időt takaríthat meg! Elhelyezhető benne minden olyan használt anyag mint a kő, ami épületek, utak vagy egyéb építmények bontása, felújítása, építése során szabadul fel. Alkalmas zöldhulladék, fahulladék, törmelék, nagyméretű hulladék, homok és talaj akár vegyes gyűjtésére, elszállítására is. Padlóburkolat cseréjénél is jó szolgálatot tesz!
 
6 m3 hulladék konténer
 
8 m3
8 m3 hulladék konténer
Nagyobb arányú felújítást, takarítást vagy hagyaték felszámolás tervez? Ez a hulladéktároló ideális ilyen méretű munkákhoz. Egy egész emeletet felújítása, egy régi ház kiürítése meg se kottyan ezzel a hulladékgyűjtővel. A tetőcsre során keletkező felesleges anyagok is elférnek benne. A kerítés cseréje is sok hulladékfajtát eredményező munka. Eltávolításakor használja a vegyesen tölthető tartálykonténerünket. Legnagyobb méretű konténerünk 8 m3; itt akár 80 teli talicska tartalmát is elhelyezheti.  Gondolja át előre, milyen típusú hulladék keletkezik a munkája során. Kidobja a szekrényeket, vagy padlóburkolator eltávolítani? Nagyobb kerti projektekhez is ideális!
Gyakran ismételt kérdések
 • Mekkora űrtartalmú hulladéktartályra van szükségem?

  Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy projekt kellős közepén derül ki, hogy túl kicsi a megrendelt hulladéktároló. Nem könnyű kiválasztani a megfelelőt első nekifutásra. Inkább béreljen egy nagyobb térfogatút, mint amennyire valójában szüksége van, mivel így többet takarít meg, mintha több kisebb tartályt rendelne.
  Mielőtt nekikezdene a munkálatoknak, két okból is érdemes alaposan átnézni, hogy milyen típusú és mennyiségű használt anyag keletkezik a kivitelezés során. Mindkét ok zsebbevágó!
  1. A vegyes hulladékgyűjtés a legdrágább gyűjtési forma. Ennek legmagasabb a bérleti díja, mert a hulladékot utána még szelektálni kell
  2. Célszerű megvizsgálni, hogy zömében milyen kidobandó anyag keletkezik, mivel ez nagymértékben befolyásolhatja az ártalmatlanítandó anyagok köbméterét. A bútorok, nagy törmelék darabok a becsültnél több helyet foglalnak el a hulladékgyűjtőben!

 • Mit jelent hulladékgyűjtő túltöltése?

  Amikor a hulladék a hulladéktartály oldalfalán túlterjeszkedik. Maga a túlterjeszkedés minden irányban tiltott!

 • A hulladékgyűjtő a kiszállítás után mozgatható?

  Nem! Úgy kell maradnia, ahogy a sofőr elhelyezte. Ha a konténert elmozdították, az nem emelhető a szállító járműre!

 • Bérelhetek hulladéktartályt cégként?

  Természetesen! Vállalkozások, egyesületek, társadalmi szervezetek, magánszemélyek, bárki lehet ügyfelünk! Azaz természetes és jpgi személy egyaránt bérlhet konténert tőlünk!

Konténersitt Centrum Kft.
1172 Budapest, Vidor utca 7.
ADÓSZÁM: 25840236-2-42

Hétfő - Péntek: 7.00 - 17.00-ig
Szombat: 7.00 - 15.00-ig
Vasárnap: zárva