Lomos konténer

Lomos konténer
Lomtalanítás konténer egy praktikus megoldás arra, hogy egyszerre nagy mennyiségű, háztartásban felhalmozódott hulladéktól szabaduljon meg egyszerűen és gyorsan. Budapest valamennyi kerületében és az agglomeráció 85%-ában elérhető ez a szolgáltatásunk! A lom konténer kényelmes, könnyen használható, alkalmazásával pénzt és időt takarít meg.

Mi a lomhulladék?

Nagy számban felhalmozódó, elavult, a tulajdonos számára szükségtelenné váló tárgyak összessége. Ezek méretüknél és súlyuknál fogva nem helyezhetők el a műanyag kukákba. A sérült bútorok, rossz szerszámok, textíliák, például a szőnyegek a legkönnyebben egy terjedelmes hulladékgyűjtő tartályba nyerhetnek elhelyezést.

Mi számít lomnak?

A lom olyan háztartási, céges, irodai hulladék, amely mérete miatt nem fér bele a rendszeresen kihelyezett hulladékgyűjtő edényekbe. Ide tartoznak például a nagyméretű bútorok, a szőnyegek, a sporteszközök, a nagyméretű használati tárgyak, stb.
Hogy kell a lomos konténerbe helytakarékosan pakolni?
 

Ha különböző méretű lomokat helyez a konténerbe, ügyeljen arra, hogy a nagyobb méretű hulladékot próbálja szétbontani, kisebb részekre szedni. Így jobban kitölthető a hulladékgyűjtő, a tárgyak között kevesebb üres hely marad.

Kinek adományozhatom régi bútoraimat?
A következő szervezetek szívesen fogadnak bútor adományokat:
 1. ibe.hu
 2. utcabollakasba.hu
 3. maltai.hu
 4. jobbadni.hu
1.

Van annyi azonos fajta szemete, ami megtölti a legkisebb, 4 m3-es hulladékgyűjtőnket? Ha nincs rendeljen vegyes hulladéktartályt!

 

 

A hulladékanyag mennyisége alapján becsülje meg, milyen űrtartalmú tartályba helyezhető el a teljes lommennyiség!

2.
 

 
3.

Most már a fenti információk birtokában hívhatja diszpécserünket vagy töltse ki online megrendelőnket!

Mi nem helyezhető el a lom konténerben?

A hulladékgyűjtőbe kizárólag lomok helyezhetők el. Külön kell ártalmatlanítani az ajtó és ablakkereteket, a biológiai hulladékokat. NEM GYŰJTHETŐK:

 • eternitcső
 • pala
 • olajoskanna
 • festékesvödör
 • bitumenes zsindely
 • kátrányszármazékok
 • madárürülék
 • autószélvédő
autószélvédő
bitumenes zsindely
festékes vödör
madárürülék
Rendelhetek egyszerre több lomos hulladéktartályt?

Igen, erre van lehetőség. Akár az épület mindkét oldalára elhelyezhetünk egy-egy konténert. Ezzel megkönnyíthető és fel is gyorsítható a lomtalanítás folyamata. Sőt, további hulladéktartályokat is rendelhet szükség esetén!
Azt a kérést viszont nem áll módunkban teljesíteni, hogy a kiszállított de túlrendelt, megnempakolt konténerek díjától eltekintsünk.

Sokféle irodai hulladék kerül hozzánk vállalkozásoktól. Ennek egy jelentős része papír. Kérjük ügyeljenek rá, hogy bizalmas iratok soha ne kerüljenek a hulladékgyűjtő tartályba!!! Ugyancsak elhelyezheti a sérült, törött irodabútorokat, működésképtelen irodatechnikai berendezéseket. Az irodákban meglepően sok műanyag halmozódik fel, amitől megszabadulhat segítségünkkel!

Megrendelheti lomos konténerét Budapesten és környékén most!
Gyakran ismételt kérdések
 • Mire kell figyelni a lomos hulladékgyűjtő konténer bérlésekor?

  Érdeklődjön az önkormányzatnál, hogy szüksége van-e engedélyre ahhoz, hogy a hulladékgyűjtőt közterületen helyezze el. Ne töltse fel a hulladéktartályt a pereménél magasabbra. Ne helyezzen el benne tiltott anyagot! Szeretné tudni, hogy mire kell még odafigyelnie, vagy egyéb kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot velünk. Szívesen segítünk!

 • Mit lehet tenni a lomos konténerbe?

  1. Használt, sérült bútorok
  2. Textíliák
  3. Szőnyegek
  4. Konyhai eszközök
  5. Üveg-, és porcelán áru
  5. Evőeszközök, konyhai fatermékek

Konténersitt Centrum Kft.
1172 Budapest, Vidor utca 7.
ADÓSZÁM: 25840236-2-42

Hétfő - Péntek: 7.00 - 17.00-ig
Szombat: 7.00 - 15.00-ig
Vasárnap: zárva